Telegram Group Search
❗️مهم نیست کودک شما چقدر اسباب بازی دارد.

🔸مهم این است که زمان کافی و انرژی روانی برای بازی کردن داشته باشد و از بازی کردن لذت ببرد، کودک را مجبور نکنید با اسباب بازی خاصی بازی کند. او شاید ۱ ماه با یک قوطی خالی سرگرم شود.


🔸فراموش نکنید که تلویزیون به هیچ وجه اسباب بازی کودک به حساب نمی آید.

#تربیت_فرزند
کانال تلگرامی شال و‌ روسری زیبان
از شما زیباپوشان
دعوت میکند
تا از طرح‌های متنوع و زیبا
با افتخار و احترام
دیدن فرمایید
ارسال رایگان به سراسر کشور 😍
قیمت ها رو خودتون مقایسه کنید 😉

@Zibannnnn
@Zibannnnn
@Zibannnnn
🟣 اسباب بازی برای کودک، مثل ابزار آزمایشگاهی برای یک دانشمند است.

🟠 به این شرط که، قابل دستکاری و ساخت مجدد برای کودک باشد، متناسب با سن او باشد، کودک ترسی از خراب شدن آن نداشته باشد و بتواند در نحوه استفاده از وسیله بازی خلاقانه عمل کند.
🔹چطور دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟

۶. پیدا کردن ریشه‌ی مشکل
از بچه‌ها بخواهید که دقیق و واضح، مشکل اصلی خود را مطرح کنند. از آن‌ها بخواهید تا تمرکز کنند و دقیقا آن چیزی را که باعث عصبانیت و ناراحتی‌شان شده عنوان کنند. وقتی بچه‌ها به جای تمرکز کردن روی رفتار خواهر و برادرشان، مشکل اصلی را پیدا و بازگو کنند، حل کردن مشکل برای شما هم بسیار راحت‌تر می‌شود. مثلا فرض کنید یکی از فرزندان شما برای انتخاب بازی مشترک، قلدری می‌کند و می‌خواهد که حرف، حرف خودش باشد.
خواهر یا برادر او اگر به جای انتقاد از این رفتار، از شما بخواهد که قانونی برای انتخاب عادلانه‌ی بازی در نظر بگیرید، مشکل به‌راحتی حل می‌شود. شما می‌توانید آن‌ها را ملزم کنید که نوبتی تصمیم بگیرند که چه بازی و سرگرمی‌ای داشته باشند و خودتان روی رعایت این نوبت نظارت کنید.
۷. درخواست پیشنهاد از طرف خود فرزندان

در این شرایط می‌توانید از خود بچه‌ها بخواهید تا یک راه‌حل پیشنهاد کنند. آن‌ها را تشویق کنید تا دنبال راه‌حلی بگردند که منصفانه باشد و هر دو طرف دعوا را راضی کند. 👇👇
از آن‌ها بخواهید تا خودشان را به‌جای طرف مقابل بگذارند و با توجه به شرایط فرد مقابل، پیشنهادی را ارائه کنند.
۸. الگو بودن برای فرزندان

شما خودتان باید در رفتارها و مهارت‌های حل مسأله، الگویی برای فرزندان باشید. بچه‌ها رفتارهای والدین را می‌بینند و از آن‌ها یاد می‌گیرند. با همسرتان درباره‌ی این مهارت‌ها و رفتار درست در جروبحث‌های خود صحبت کنید و یک روش مناسب پیدا کنید. رفتار شما با همسر، والدین و فرزندان، نحوه‌ی رفتار کودکان را هم شکل می‌دهد.

اگر شما موقع جروبحث و دعوا، به دیگران احترام بگذارید و بتوانید در آرامش، موقعیت را کنترل کنید، بچه‌ها هم این رفتار را از شما یاد می‌گیرند. آن‌ها مهارت‌های حل مسأله و مدیریت کردن بحث را با دیدن، یاد می‌گیرند و خودشان هم در زندگی، چه در کودکی و چه در آینده، به کار می‌برند.
همسرتان را در تربیت فرزندتان دخالت دهید

🔴 همسرتان را در تربیت فرزندتان دخالت دهید، حتی اگر روشش را قبول ندارید. تا زمانی که روش همسرتان کودک آزاری نیست، داشتن رابطه با پدر بهتر از تنها تربیت کردن فرزندتان است. از نوزادی فرزندتان را ساعاتی با پدرش تنها بگذارید تا رابطه ی پدری و فرزندی شکل بگیرد.

🟡 در بازی همسرتان با فرزندتان دخالت نکنید و مرتب همسرتان را تصحیح نکنید. بچه ها بدون کمک شما راحتتر با پدر خود ارتباط برقرار میکنند و مهارت تطبیق دادن با دیگران را می آموزند.
هرگز به کودک نگویید منم با تو قهرم !

🔅ازدستت ناراحتم، دوستت ندارم،
حوصله ات را ندارم،
خسته ام کردی چون در روح و روان اش تاثیر میگذارد و کودک دچار نا امنی و اضطراب می‌شود




#کودک
▫️ در تربيت فرزند ، از سه كليد " منطق ، عاطفه و جديت " استفاده كنيد .

منطقي بودن ، مثل زماني كه فرزند شما خواسته به جايي دارد و بايد برآورده شود . بنابراين :
دليلي براي جدال و بحث نيست .

عاطفي بودن ، مثل زماني كه احساس مي كنيد با كمي ابراز عشق و توجه ، مي شود به اتمسفر ارتباط شما و فرزندتان آرامش منتقل كرد .بنابراين :
دليلي براي استفاده از روش هاي منفي ارتباطي مثل بحث ، توهين ، تحقير نيست .

جدي بودن ، مثل زماني كه قانوني را وضع كرده ايد و اطمينان داريد به صلاح فرزندتان است ، بايد با جديت ( بدون عصبانيت ) ، روي حرف تان بايستيد . بنابراين:
دليلي براي بحث هاي طولاني و قوانين بي ثبات نيست .

‌#روانشناسی_کودک
👓کودکانی که چشمان ضعیف دارند دچار اضطراب و افسردگی می‌شوند!

🔅با بررسی پژوهش‌هایی که روی ۷۰۰ هزار کودک بین ۶ تا ۱۸ سال در کشورهای مختلف اعم از ایران متوجه شدند که ضعیف بودن چشم بخصوص نزدیک بینی (کسایی که دور رو تار می‌بینند) باعث ایجاد اضطراب و افسردگی در کودکان و نوجوانان میشه. دلیلش هم اینه که احتمالا کودکان در چنین حالتی از انجام بعضی فعالیت‌های بدنی کناره گیری می‌کنند و به انزوا کشیده میشن

+متاسفانه بعضی از پدر مادرها برای بچه‌ها عینک نمیگیرند و این آسیب‌های جدی بهمراه داره

#کودک
چی بهتر از این که خاطرات خوشی برای تابستون فرزندت بسازی🤩🥳🥳🥳
در وبینار طراحی تابستان بهت یاد میدم توانمندی ها و استعداد ها فرزندت و محدودیت ها و ظرفیت های اطرافت رو خوب بشناسی و بیشترین و بهترین بهره وری رو از تابستان ۱۴۰۳ داشته باشید.💫💫💫💫💫 در وبینار طراحی تابستان پربار یاد می‌گیرید چطور یک تابستان پردستاورد رو طراحی کنید ؟اگر تابستان‌های قبلی سرویس رفت و آمد فرزندت به کلاس بودی و در آخر تابستان خسته و کوفته بودی امسال می‌تونی کاری کنی که هم تو راضی باشی هم فرزندت و هر دو از فرصت تابستان خود به خوبی استفاده کرده باشید؟
در این وبینار یاد میگیرید چطور از فرصت تابستان و منابعی که داریم بهترین استفاده رو داشته باشید؟
اکر نوجوونت صبح تا شب پای گوشیه بهت یاد میدم چطور وارد دنیای نوجوونت بشی و فرصت های جدید خلق کنید .
و تو این وبینار بهت یاد میدم‌چطور استعداد فرزندت رو بشناسی.
ارزش وبینار ۴۰۰ هزار تومان هست اما فقط برای ۳۰ نفر اول رایگانه اونم با کد تخفیف:summer403
ثبت نامت رو از اینجا انجام بده
http://Darsamacademy.ir/courses/وبینار-رایگان-طراحی-تابستان-پربار-مخص
مشاوره تخصصی کودک و نوجوان در کانال پدر و مادر حرفه ای :

▫️ خانم دکتر کتال ( روانشناس کودک و نوجوان ) ▫️

رزرو وقت مشاوره :
@morady16
🔹چگونه دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟

۹. مشخص کردن زمانی برای خوش‌گذرانی

تفریحات و سرگرمی‌های خانوادگی، فرصت خوبی برای تقویت روابط بین اعضای خانواده است. غیر از سرگرمی‌ها و تفریحاتی که هرکسی با دوستان و همسالانش دارد، زمانی را برای با هم بودن در نظر بگیرید. در این دورهمی‌ها و باهم‌بودن‌ها می‌توانید روابط فرزندان را تقویت کنید و اهمیت خانواده را برای آن‌ها روشن کنید.

👈جمع‌بندی
اختلاف بین بچه‌ها در محیط خانه و دعوای بین فرزندان کاملا طبیعی است و در تمام خانواده‌ها اتفاق می‌افتد. تنها نکته‌ای که باید درباره‌ی دعوای بین فرزندان بدانید این است که راه‌هایی برای مدیریت آن پیدا کنید تا شدیدتر و عمیق‌تر نشود. با همکاری، همدلی، مشورت و تأکید بر اهمیت احترام در خانواده، محیطی گرم و آرام برای فرزندان فراهم کنید تا مهارت‌های حل مسأله را برای زندگی بهتر در آینده یاد بگیرند.
حالا که فرزندت نوجوون شده میدونی چه استعدادی داره ،ایا هوش برترش رو میشناسی ،راستی به نظرت تو‌کدوم رشته و شغلی موفق خواهد بود ؟؟
اگر جوابت نمیدونم یا شک و تردید هست بدون این دوره به خودت به نوجونت و مسیری که در اینده میخواد بره خیلی کمک میکنه .
پول و وقتت رو حروم نکن اول هوش و استعدادش رو پیدا کن بعد براش سرمایه گذاری کن.💵💵
مدت زمان دوره:۸جلسه یک ساعت و نیمه
تاریخ شروع دوره :اواسط تیرماه
رده ی سنی :۱۱تا ۱۸ سال
سرمایه گذاری شما برای فرزندت:۷۹۰ هزار تومان
رده ی
🔆 در پی فرصت هایی باشید تا به کودک تصویر جدیدی از خودش ارائه دهید. 🔆

دو مثال👇

مادر: فکر کردم یخچال خراب شده و می‌خواستم به تعمیرکارِ یخچال تلفن کنم اما تو فهمیدی دوشاخه از پریز در آمده.  آفرین چطور این فکر به سرت خطور کرد!!

پدر: میبینم که در کتاب خوانی خیلی روان شدی معلومه که تمرین کردی که اینقدر پیشرفت کردی.
2024/06/30 12:13:51
Back to Top
HTML Embed Code: